Trädfällning i Gullspång

Behöver du hjälp med trädfällning, stubbfräsning, trädbeskärning i Gullspång. Vi har lång erfarenhet av avancerad trädfällning och Arborist tjänster vi lämnar alltid gratis offert och konsultation på alla jobb i Gullspång kommun.

Arborist i Gullspång

Vi har lång erfarenhet avancerad trädfällning. 

Laxå trädfällning

Sektionsfällning

Vår vanligaste teknik är sektionsfällning det innebär att vi tar ner trädet bitvis och på ett kontrollerat sätt får varje bit att lägga sig på den delen av tomten som vi på förhand har bestämt. 

Detta gör det möjligt för oss att fälla större träd i trånga och svåråtkomliga miljöer eller där det finns byggnader eller ledningar som kan komma till skada.

Traditionell fällning

När det finns tillräckligt med utrymme och markförhållande är gynnsamma använder vi oss av traditionell trädfällning.

 

Det innebär att arboristen låter trädet falla naturligt, Det används främst vid skogsarbete, skogspartier och etablering av byggtomter. 

Fällning via skylift

I undantagsfall kan ett träd bedöms att vara i såpass dåligt skick att det ej går att klättra upp och genomföra en traditionell sektionsfällning. Då kan det vara lämpligt att använda en skylift istället för klättring. Denna metod används ytterst sällan. 

 

 

Våra arborister i Gullspång hjälper till med...  1. Trädbeskärning: för att främja hälsan, säkerheten och utseendet på träden.

  2. Trädfällning: för att fälla träd som är skadade, döda eller farliga för omgivningen.

  3. Trädvård: inklusive gödsling, beskärning, kontroll av skadedjur och sjukdomar.

  4. Trädplacering: rådgivning om trädval och placering för att minimera konflikter med byggnader och anläggningar.

  5. Trädstatus: genomförande av undersökningar och bedömningar av trädens hälsa, säkerhet och stabilitet.

våra arborister har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa en säker och professionell hantering av träd och trädgårds relaterade frågor.

Boka ett kostnadsfritt hembesök
Gratis konsultation & offert 

Vi erbjuder följande tjänster i Gullspång

Kortfattat kan man säga att vi utför alla jobb som innefattar träd

Trädfällning

Vi är experter på trädfällning oavsett storlek eller plats. Vi har erfarenhet och utbildning för att åta oss de allra svåraste fällningarna.

Arborist

Vi erbjuder hjälp med utbildad arborist.

Beskärning

Vi har lång erfarenhet av trädbeskärning och kronbeskärning.

Trädgård

Vi hjälper gärna till med dina trädgårdsprojekt allt från ide till förverkligande.

Bortforsling

Vi anser att jobbet inte är klart innan din tomt är helt återställd och städad.

Stubbfräsning

Vi hjälper dig gärna med dina oönskade stubbar, vi har de senaste maskinerna för att klara jobbet på ett enkelt och effektivt sätt.

Varför välja oss på Degerfors Trädfällning

Det som gör Degerfors Trädfällning till det bästa alternativet för din trädfällning är att vi alltid lyssnar in dig som kund och dina önskemål. Vi stressar inte på något beslut som du inte känner dig 100% trygg med. Vi ser alltid till att din och våra medarbetares säkerhet är i förstarummet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi har lång erfarenhet av trädfällning stubbfräsning och beskärning av träd.

Om oss på Degerfors Trädfällning

Vårt intresse för trädvård och den senaste tekniken för avancerad trädfällning gör att vi alltid följer utvecklingen och de utbildningar som krävs för hålla den högsta nivån på våra jobb och säkerhet för våra kunder och personal.  Detta gör att vi alltid kan åta oss de allra svårast trädfällningarna som finns. När du anlitar oss får du alltid i förväg veta vilken teknik vi kommer använda för det aktuella träd fällning.

Frågor och Svar

Vad kostar en trädfällning och trädbeskärning?

Varje träd är unikt och därför svårt att lämna pris på telefonen, Därför kommer vi alltid ut till dig som kund och lämnar en gratis konsultation och offert på plats.

Hur går en trädfällning till?

Vi har alltid säkerhet i förstarummet och arbetar med olika tekniker beroende på trädets kondition. Står trädet trångt så klättrar vi i trädet och fäller det sektionsvis. Är trädet skadat så kan vi behöva använda skylift.

Jobbar ni bara åt privatpersoner?

Vi jobbar åt alla typer av kunder som tex kommuner, bostadsrättsföreningar, företagare.

Kostar hembesök något?

Vi erbjuder alltid gratis hembesök och konsultation och offert oavsett om det blir ett jobb eller ej.

Beskär ni buskar och träd?

Vi beskär buskar, häckar och självklart större trädbeskärningar, kronbeskärningar. Antingen för en bättre skörd på fruktträden eller slippa otrevliga grenar som växer på fel ställe.

Kan ni hjälpa mig att ta bort stubbar?

Vi har den senaste tekniken för att ta bort stubbar och därför Kan vi sätta ett bra pris för denna tjänsten, priset varierar på storlek på stubbe och hur omgivningen ser ut runt stubbarna.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Gratis konsultation och offert

Har du inte fått svar på dina frågor?

× How can I help you?